Concert 14 abril (Jornades d’Autisme i Art)

El 14 de abril se celebra a Castelló les primeres jornades d’Autisme i Art pel dia de l’autisme (2 d’abril) en les que participarem. L’Associació Musical Castàlia farà un concert a la una del mitgdia.

Lloc: Parc Ribalta

Data i hora: Dissabte 14 d’abril a les 13.00 hores.

af FLYER A5 TEAART (1) (1)-1     (díptic de les Jornades)

El 14 de abril se celebra a Castellón las primeras Jornadas d’Autismo y Arte por el día del autismo (2 de abril) en las que participaremos. La Asociación Musical Castália hará un concierto a la una del mediodía.

Lugar: Parque Ribalta

Fecha y hora: Sábado 14 de abril a las 13.00 horas.

Aquesta entrada ha esta publicada en Actes realitzats, Circulars. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari